Wie ben ik

309554_104630246316702_1026056207_nEven voorstellen………                                                                                                                                                                                                            

Ik ben Anita Croeze en woon sinds 1993 in Zuidhorn. Samen met mijn man Roelof heb ik 5 kinderen.We hebben ook een hond Noa . Al vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken, zodoende heb ik de opleiding kinder en jeugd verzorging gedaan.  Toen we zelf kinderen kregen ben ik begonnen als gastouder. Kinderen zijn mijn passie. Groot en klein, en het liefst niet één of twee. Met elkaar spelen, lezen, zingen en leren van elkaar. 

Sinds 2003 heb ik mijn eigen kinderopvang en buitenschoolse opvang aan huis, kleinschalig want ik werk alleen. Er zijn gedurende de gehele week kleine groepjes kinderen . Omdat de opvang in ons huis is zijn onze eigen kinderen ook aanwezig ze vinden het heerlijk om even met de oppaskinderen te spelen of om even op te letten. Alom gezelligheid en ruimte om te spelen, binnen en buiten. Ik ben erg flexibel in haal en breng tijden.

 

Pluspunten Kinderopvang en BSO Banjer

 

Kleinschaligheid.

Opvang in eigen huis.

Kinderen leren met huisdieren om te gaan ivm eigen hond .

Er wordt per uur gerekend en niet per dag deel.

Veilige omgeving waar de kinderen fijn kunnen spelen.

Kinderopvang Banjer heeft een bedrijven aansprakelijkheid verzekering.

Kinderopvang Banjer heeft een pedagogisch beleid. ( zie link)

Kinderopvang banjer krijgt een  jaarlijkse inspectie van de GGD.( zie link)

Kinderopvang Banjer heeft een klachten reglement.

Kinderopvang Banjer heeft een ouder commissie.

Kinderopvang banjer heeft een kindermishandelingprotocol.

Kinderopvang Banjer heeft een ontruimingsplan.

omgeving binnen 1omgeving buitenomgeving binnen